Zocelovací kúra

62%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Vynikající komedie ve které se sešli dva komediální talenty,které jsou hlavně v Americe populární. Will Ferrell stále hraje tu svou klasiku plnou přitroublých výrazu a Kevin Hart si zase jede tu svou roli ukecaného černocha. Nejvtipnější pasáží filmu je příprava Willa na nástup do basy.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 455 bodů
6
Komediální příběh, kde si to spolu střihli Will Ferrell a Kevin Hart, se veze na typických etudách mezi bílými a černými a byť se nejedná o nic mimořádného, snaží se ještě z námětu vymáčknout co sedá. Bílý jde do vězení a černý ho připravuje na nejhorší. Oba ukecaní, oba plní ideálů. Byť je po dějové stránce v popředí všeho zájmu Kevin Hart, pozornost na sebe strhává především Will Ferrell. Zábava se drží velmi přísně na uzdě, takže do velmi bláznivé komedie, či dokonce sitcomu, to vůbec nepadá. Bez tzv. fekálního humoru se to však bohužel přesto neobešlo. Co se týče generace diváků, každý si tu najde něco co ho rozesměje, ale i to, co ho znechutí. Každopádně na pobavení snímek stačí, i když celkově zrovna nepatří mezi ty nejpovedenější.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Fakt vtipné situace by šly spočítat na jedné ruce, celé je to takové nedomrlé...prostě zazděný potenciál.
Toren
Toren
5 185 bodů
6
6/10. Klasicky přehrávající Ferrell a sprostý Hart, kterým to z nějakého záhadného důvodu sedlo. Gag, kdy sehrávají scénku tří vězňů mě poslal do kolen. Bavil jsem se.
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
6
Je to echt píčovina, ale v rámci žánru vlastně dost příjemná a zábavná. A pro cílovku, myslím, docela dobrá střela.