Chceš pěstí?

60%
Chceš pěstí?

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení. Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život.



Scénář:

martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
Akční nářez s poněkud jednoduchým dějem. A nakonec, proč ne. Temná kamera dodává sílu atmosféry všeho dění a když se k tomu přidají občasné citové výjevy, patřičná dramatičnost a hlavně očekávané akční sekvence, máme skvělý nenáročný snímek, kde kulky létají všemi směry a jde si není nikdo ničím jistý. Co se týče akce, je na co se dívat, což je u akčního filmu přirozeně očekávané. Akční snímek ve své parádě.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Chlapská jednohubka s výborným obsazením, která ale dojela na ne moc zkušeného Creevyho. Ten sice akci zvládá dost dobře, ale tempo filmu se mu rozpadá pod rukama. Připadalo mi, že to má 2 a půl hodiny a ne 90 minut. 6/10
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
Reziser Eran Creevy sa evidentne inspiroval Michael Mannom (vizualne) a HK akcnou skolou (scenaristicky kde policajt a zloduch musia spojit svoje sily aby dali dole hlavneho zaporaka), ale ani v jednom z pripadov sa svojim vzorom nepriblizuje. I napriek skromnemu rozpoctu neonovy Londyn vyzera pekne a dokazal zlanarit slusnych hercov z ktorych hlavne Mark Strong dokazuje ze mu idu dramaticke ako i akcne ulohy.

Dodatečné informace

Původní název:
Welcome to the Punch (více)
  • Velká Británie Chceš pěstí?
  • Velká Británie Welcome to the Punch
  • Velká Británie Betrayer
  • Velká Británie Conspiração Explosiva
  • Velká Británie Punch 119
  • Velká Británie Üdv a mocsokban
Premiéra v ČR:
30. 9. 2021
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
8,5 mil. USD
Tržby:
3,93 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Chceš pěstí? je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch