Neobyčejný Odd Thomas

68%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Hodně nenápadný fantasy snímek,který mne svým obsahem a hlavně kvalitou příjemně překvapil. Námět je zajímavý,má to svižné tempo a příjemné herecké obsazení. Celé se to nese v takovém pohodovém duchu a závěrečná dvacetiminutovka snímek pořádně okoření a uspokojivě uzavře. Jednohubka,která mi hodně chutnala.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 440 bodů
5
Příběh o mladíkovi se schopností vidět mrtvé a jiné podivné jevy které jsou najednou hrozbou patří mezi fantazijní teenagerovské zábavné podivnosti cílené převážně k mladému publiku. Po dějové stránce mi to přijde hodně překombinované a zmatečné. O co tu vlastně jde a proč? Žánrově se to dosti střídá a zmatečnost nabírá na síle. Jakýsi Odd Thomas se chová a mluví jako blázen a je podiv, že ho nikdo neposlal na léčení. Vizuální efekty jsou však ukázkové a tak alespoň něco. Jestli se tohle líbí teenagerům tedy těžko říci, ale pro starší generaci je to naprosto neuchopitelné a těžkopádně.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Knihy od Deana Koontze jsem v naší městské knihovně v pubertě docela hltal, stejně jako mě bavila ujetá Mumie od Sommerse. Výsledek je malý trikový filmík se zajímavými herci a béčkovým příběhem, který se může celkem slušně zalíbit cílové skupině. Uznávám, že už jsem na to trochu starej, je mi teď 33, ale dalo se to.
Matli
Matli
8 300 bodů
10
Hodně velké překvapení. Na takový film jsem čekal už docela dlouho. Po dlouhé době něco jiného, něco originálního. Od první vteřiny mě to zaujalo jak výběrem pro mě neznámého herce v hlavní roli, tak práce s kamerou a hlavně hlavní myšlenkou celého filmu, ta mě okamžitě zarazila do sedačky nechala mě užívat si zbytek filmu. Ve vedlejší roli můj oblíbený neherec Willem Dafoooe :-) Díky, díky za vše :-)