Lepší teď než nikdy

59%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
5
Vypadalo to slibně - ale ani herecké hvězdy ten nudný scénář nezachránily. Možná to chtělo ostřejší nůžky ve střižně, ale patrně by nepomohlo ani to.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Typický film natočený seniorským režisérem, kdysi extraligou - Misery nechce zemřít, Stůj při mě, Pár správných chlapů, Když Harry potkal Sally se seniorskými herci, kteří jsou vynikající, jen už prostě zestárli. Mě je ale 37 a senior nejsem, takže se u toho nebavím tolik jako máma. Třeba se u toho za třicet let zasměju víc.
avenis
avenis
8 145 bodů
8
Distributor se zase vyznamenal. Ten, kdo schvaluje český překlad, pod kterým se bude film u nás prezentovat, je debil. Protože díky jeho "geniálnímu" nápadu pojmenovat film podobně jako "Lepší pozdě nežli později" jsem očekávala něco jako remake filmu s Nicholsonem.Přitom i tento film byl ve svém názvu přebásněn. Bylo to však úplně o něčem jiném. A líbilo se mi to. Podívám se klidně ještě jednou, dvakrát... (25.1.2020)
stantheman
stantheman
2 399 bodů
3.5
Uslintaný a nicneříkající scénář ...mizená Diane a Michael Douglas...který také toho moc nezachránil
Jonák
Jonák
1 665 bodů
6
Dle mého průměrná romantická komedie. Dobří herci, což o to, ale scénář opravdu nic moc. Něco mě párkrát rozesmálo, ale ve směs mi podstatně více scén přišlo spíše trapných. Přečíst si popis filmu, kde mě velmi zaujalo ve zkratce "Realitní makléř bez citů, který znepříjemňuje život okolí, chce prodat poslední dům a odejít do penze" před zlednutím filmu byla chyba... Čekal jsem prostě více.
KatkaKK
123 bodů
1.5
Takoví velcí herci a tak nudný film. Proč se něco takového vůbec točí?