Ruka zabijáka

63%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Hororové komedie patří mezi mé nejoblíbenější filmové žánry. Jenže ony to mají velmi těžké,musí totiž přesně vyvážit poměr humoru a napětí což se málokdy podaří. Ruka zabiják tento můj požadavek naplno splňuje a já se výborně pobavil a přitom mi běhal lehoučký mráz po zádech. Herecké obsazení bylo výborné a hlavně Seth Green a Jessica Alba potěší svou přítomností. Příběh je zábavný a plný povedených hlášek.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
8
Komediální teen horor čistě pro zábavu mající obvyklé klišé a šmrnc 80. let. Představa, že si najednou vlastní ruka bude dělat co chce, je víc než děsivá a zvlášť, když se rozhodne zabíjet. Tak proč na tom nepostavit příběh? Devon Sawa to po herecké stránce zvládl velice dobře a dá se říci, že se v této roli doslova vyřádil. I tvůrci speciálních efektů na oné ruce udělali kus poctivé práce. Originalitou to sice neoplývá, neboť snímků o vraždící ruce je více než dost, ale proč si tím kazit zábavu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Novodobá blbost která člověka pobaví a rozesměje.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
4
10% navíc za živé vystoupení Offspring.
Pasadenka
Pasadenka
608 bodů
7
Příjemná huličská taškařice, která pobaví svou nekompromisní lehkostí. Ve filmu se zabavíme s posedlou rukou (souvislost s Ashem je čistě náhodná :D), která svému majiteli natropí spousty problémů. Uličnice jedna. Mrtví jak oživlí, tak skutečně mrtví, jezírka krve a spanilá dívka v podobě Jessici Alba. Jo a spousta hulení, které vás může dostat do problémů. :D

Film je akorát vyvážený a ulítlost je přesně na hranici, kdy už je toho moc. Jednoduše zábava. :)