Zbouchni mě!

44%
Zbouchni mě!
Georgininy biologické hodiny už dost děsivě tikají a ona si jednoho dne uvědomí, že by chtěla mít dítě. To však pro jejího přítele Zaka nepřipadá v úvahu, prostě to vypadá tak, že nemá rád děti. Georgina však po malém tvorečkovi touží, kvůli tomu se také se Zakem pohádá a vypadá to na rozchod. Zak pak odjíždí na služební cestu společně se svou krásnou sekretářkou a Georgina se dozvídá, že má posledních pár dní na to, aby otěhotněla, nebo už nikdy nebude moci mít dítě. A proto musí rychle najít vhodného dárce spermatu.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
5
Bezdětné Georgině biologické hodiny dávají jasně najevo, že už je nejvyšší čas zplodit dítě. A co její přítel? Ten o dítěti nechce ani slyšet, pohádá se sní a odletí na služební cestu. A tak rozjede zoufalou honbu za získáním spermatu, ať se děje co se děje. O nic jiného tu totiž nejde. Velmi jednoduchý námět, jehož realizace se poněkud vymkla kontrole. Podivně uvřeštěný snímek, který se pohybuje mezi komedií a sitkomem se snaží přesvědčit jak zoufalá Georgina je a jak si opravdu dítě přeje, a jak je ochotna pro to udělat vše. Je to ale nesmírně nepřesvědčivé a nevěrohodné. Mnohdy její činy zavání až s trapností. Několik humorných situací tu skutečně je, ale spíše jsem zíral s otevřenou pusou, co všechno je žena ochotna udělat, jen aby otěhotněla. Jako ryzí sitkom bych to bral, ale takhle jsem krapet na pochybách. Zkrátka, moc se tu tlačí na pilu a to film velmi poškozuje.
Fingon
16 886 bodů
6
Chick flick jako když vyšije, problémy s těhotěnstvím asi žádného chlapa zajímat nebudou. Ale stejně jsem si nakonec poplakal;-) (Nebýt Heather Graham, tak k tomu ani nepřičichnu, ale Georgie mě bylo vážné líto...)

Dodatečné informace

Původní název:
Miss Conception (více)
  • NSR Zbouchni mě!
  • NSR Miss Conception
  • NSR Buy Borrow Steal
  • NSR Last Minute Baby
Země původu:
NSR, Německo, Velká Británie, USA
Rozpočet:
6 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění