Hellraiser: Vyslanec pekla

48%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 516 bodů
4
Tohle má s Hellraiserem pramálo společného.. kriminálka postavená na pekelný ch bludech hlavní postavy. Horor to připomíná snad jen tajemnou atmosférou a krvavých scénami. Pi většinu filmu jsem se spíše nudil a čekal jsem po každé scéně, jestli je to realita, sen, či minulost.. zbytečný pekelný zmatek.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Jako krimi se zamotanou zápletkou, dobrý. Jako horor slabota. Kde se poděl onen Pekelník?
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Natočené je to celkem dobře, ale ten scénář je na přesdržku. Jen za ten závěr, který se mi na druhou stranu dost líbil a za spojení jeničky a dvojky s tímto dílem dávám hvězdičku navíc. Na málo prostoru Pinheadovi a jeho příšerám si už začínám zvykat :-( 30%
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
0
Tento film nie je o pekle! Tento film je peklo!! Poldruhahodinové utrpenie!!!
ergotoxin
82 bodů
4
Úpadek Hellraiseru pokračuje. Po relativně zdařilém Infernu se tvůrci z Dimension Films rozhodli pokračovat po nových kolejích a přišli s další odbočkou od původního námětu. Zatímco Derricksonovo Inferno mělo alespoň nějaký intelektuální náboj, Hellseeker je jen zmatenou kriminálkou plnou lekaček a rádoby děsivých scén, přičemž většina se stejně odehrává jen v hlavě protagonisty. Filmu trochu pomůže návrat Kirsty z prvních dvou dílů i závěrečný twist, po kterém si ale uvědomíte, že uplynulá hodina času byla nejen nezajímavá a nudná, ale také naprosto zbytečná.