Bubba Ho-tep

66%
Bubba Ho-tep
Plakát traileru
Elvis žije. Tedy jestli se tomu tak dá říkat. Spíše jen přežívá s podivným výrůstkem na penisu v domově důchodců. Zde právě začíná obcházet egyptská mumie, která ze staroušků vysává jejich duše. Sebere Elvis ve starém těla dost sil na to, aby mohl s pomocí svého přítele Jacka, který si myslí, že je exprezident Kennedy, zastavit běsnící mumii?



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Hodně velkej úlet,který mi však moc nesedl. Snímek jsem si pustil jen skrz obsazení Bruce Campbella do hlavní role,protože je v mých očích velmi charakteristický herec a komik. Zde ztvárnil starého Elvise,který prdí do židle někde v domě důchodců. Vlastně jen do chvíle než se tam objeví stará mumie,která vysává z pacientů život. Na to,že má snímek jen 90 minut tak se dost vleče a musel jsem se i přemáhat,abych film shlédl.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
No a pak že byl Elvis Presley "jenom" král rockenrollu a věčně zdrogovaná hvězda. Nikdo by asi neřekl, že se dožil pokročilého věku a na stará kolena bojoval v domově důchodců a ještě s nádorem na penisu proti oživlé, duše-vysávající mumii za pomoci černošského JFK. Zní to celé neuvěřitelně, ale zásluhou komorní výpravy, výtečných herců a nesmírně úderného humoru to funguje takřka dokonale. Hlavně v druhé polovině se z toho vyklubala jedinečná oddechovka a některé hlášky mají na to stát se kultovními (a že jich je!). Ale především .... - Bruce Campbell is FUCKING KING!!

Dodatečné informace

Původní název:
Bubbahotep (více)
  • USA Bubba Ho-tep
  • USA Bubbahotep
Země původu:
USA
Rozpočet:
1 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění