Plnou parou vzad!

51%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Ok,je mi jasné,že je to hrozně trapná kravina,ALE já se u ní několikrát vážně slušně zasmál. Celkově film nijak nenudí a ta hodinka a půl uteče jako voda. Cuba Gooding a Horatio Sanz hrají co jím síly stačí,aby film udržely aspoň v průměru. Děj vlastně žádný ani není. To se jen dva chlápci plaví na lodi plné homosexuálu a z toho pramení i většina "humorných" situací.Velmi mne i potěšilo menší cameo mého oblíbeného herce - Willa Ferrella.
lamps
lamps
15 170 bodů
4
Přiznávám, že mě tato zhovadilost dokázala několikrát slušně rozesmát a Cuba Gooding Jr. s Horatio Sanzem vytvořili poměrně sympatickou dvojici. ale založit veškerý děj na sprosťárnách, přihřátých chlapech nebo záběrech na sexy polonahé modelky( což by pro nás chlapi teda zas tak špatné nebylo) se mi zdá dost uhozené a předem odsouzené k nízkému hodnocení, Opravdu, dokud se na scéně neobjevili zmíněné modelky, film mě dokázal tak akorát zhnusit. Ani pak to sice není žádná sláva, ovšem nadržený Horatio a zamilovaný Cuba Gooding dělají maximum pro pobavení a společně se sympatickou Roselyn Sanchez a "šarmantním" Rogerem Moorem se jim daří udělat z Plnou parou vzad koukatelnou a svižně ubíhající podívanou. Tuto pubertální komedii bych tedy jistě do odpadu nestrčil, ale znovu ji jen tak vidět nemusím.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Nadržená komedie co ideálně pobaví.
kedl
kedl
6 380 bodů
4
Ale tak proč ne??!!Je to místama vtipné,žádná zápletka viz. A.Christie tam taky nehrozí,takže si u toho tak akorát odpočnete....Myslím si,že tenhle film ani větší ambice nemá..:-)
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5.5
Vtipný a vcelku i dobrý film.Cuba Gooding je zde vcelku zábavný!