Futurama: Bender's Game

76%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Další z řady celovečeráku Futuramy,který sice patří k tomu lepšímu,ale k prvním sériím má kvalitou hodně daleko. Humor zde funguje tak na půl a to tak,že v první půlce nebaví vůbec a v té druhé už je to trochu lepší. K celé posádce jsem si za ty léta vypěstoval vztah a tak mi stačí sledovat jejich dobrodružství i s absencí větší porce humoru.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 312 bodů
4
Další velké zklamání, kdy hrdinové mého oblíbeného seriálu ztrapňují sami sebe a celý svět Futuramy. I tenhle díl naprosto postrádá oblíbený humor a děj neutáhne délku celovečerního filmu. Kam se poděla působivost , vtipnost a akce epizod... Tohle je dlouhé, nudné, zbytečné a, i když to nerad říkám, naprosto obtěžující. Futuramo, vrať se! Ale rozhodně ne v téhle podobě... Tohle přece nejsi ty!
Fingon
16 886 bodů
6
Zatímco první dvě třetiny filmu jsou ještě celkem povedené, následná velmi trapná parodie na Pána prstenů jej sráží ještě hlouběji než předchozí díl.
Klajnik
Klajnik
8 689 bodů
6
Takhle by měl vypadat animáč
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Asi nejlepší celovečerák s Futuramou, ta parodie na Pána prstenů se opravdu povedla, ikdyž i zde musím připomenout, že filmová délka Futuramě moc nesluší a i zde jsou hluchá místa. Ale celkově opravdu výborná zábava :-) "Moje koštička" -)
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
Co se to děje s FUTURAMOU?????
Evah
Evah
2 210 bodů
8
Super zpracování, Futurama je skvělá a i tento celovečerák se velmi vydařil.
psico
psico
1 671 bodů
8
tady jde vidět co se člověkem (nebo spiše robotem) dokáže udělat malá dávka fantazie :) Btw go Titanius go :)