Na rybách

51%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Kolegové ze Smrtonosné zbraně tentokrat vynechali Mela Gibsona a skočili čistě jen do komediálních vod. Vznikla tak příjemná, ale průměrná komedie o dvou přátelích jenž miluji rybaření. Možná kdybych měl tento koníček rád, tak bych se více bavil. Každopádně duo Pesci - Glover byli zábavní.
lamps
lamps
15 166 bodů
5.5
Naprosto průměrná komedie, která si získala mé částečné sympatie hlavně díky tomu, že já sám rybaření miluju a s problémy hlavních hrdinů jsem se dokázal zžít. Svoje si odvedli i Pesci a Glover, což jsou oba herecké persony a svých rolí se zhostili s takovou grácií a vervou, která zachraňuje i zdánlivě nezachránitelný scénář:) Film, který při sychravém nedělním opoledni vždy přijde vhod..
Jamie76
Jamie76
4 313 bodů
8
Skvělá a velice vtipná komedie.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
Tento film ujde.Viděl jsem ho jako dítě.Docela zábava!
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
4
Tady už fakt chyběly jen šlehačkové dorty... Prostě taková přiblblá ztřeštěná komedie o dvou blbečcích, kteří jedou na ryby a bůhví jak se jim podaří dopadnout nějakého podvodníka (a prý také vraha...). Jenom nechápu, proč ty dva blbečky museli hrát zrovna Pesci a Glover. Kdyby je hrál někdo jiný, mohl jsem těch 90 minut strávit nějak lépe...