Fanoušci vraždícího klauna se dočkají lákavé sběratelské edice

Fanoušci vraždícího klauna se dočkají lákavé sběratelské edice
To Kapitola 2 | Warner Bros.
Druhý díl To letos nedorazil do kin zdaleka s takovou slávou a rozpačité ohlasy jsou znát i na tržbách - jednička vydělala ohromných 700 milionů dolarů, čímž se stala nejúspěšnějším hororem všech dob, dvojka má 423 a i když se pořád ještě někde hraje, o moc víc už nevytříská. Zklamání je tedy evidentní, ale pořád je druhý díl (v rámci žánru) sakra úspěšným kouskem.
Pro fanoušky dvojky (respektive série) si v sousedním Německu připravili moc pěknou sběratelskou edici. Proč právě tam, to vám neřeknu. Přestože se sběratelství věnuji léta, dodnes jsem nerozklíčoval, proč některé trhy uvedou něco speciálního jen na určitém evropském trhu. Na co se každopádně můžeme těšit? Na sakra pěknou figurku naší milované dětské noční můry!
fanousci-vrazdiciho-klauna-se-dockaji-lahudkove-sberatelske-edice-2
fanousci-vrazdiciho-klauna-se-dockaji-lahudkove-sberatelske-edice
Neradostné je, že by tahle legrace měla vyjít na zhruba pět tisíc korun, což opravdu není vůbec málo. Herní edice obvykle vysokou cenu dohání alespoň dalším obsahem (knížkou, samolepkami, odznáčky atd), filmové edice bývají chudší a to je to i případ druhého dílu To, kde už je "jen" Steelbook (který má hodnotu pár stovek). Kousek je to každopádně sakra pěkný, o tom žádná.
Edice by měla vyjít počátkem příštího roku na německém Amazonu.
Památní filmoví zabijáci