Matrix 4: Představitel Nea odhalil důležitou informaci

Matrix 4: Představitel Nea odhalil důležitou informaci
Matrix | Warner Bros.
Pokud jste tento článek otevřeli, tak předpokládám, že jste všechny díly Matrixu (1999) už viděli. Proto tedy jistě víte, že v díle Matrix Revolutions (2003) zemřela nejen Trinity, ale i Neo. I tak se ale oba jejich představitelé, Carrie-Anne Moss a Keanu Reeves, opět objeví ve čtvrtém pokračování. I přestože se o čtvrtém díle mluví jako o pokračování, přesto z toho může plynout, že připravovaný film by mohl být jakýsi prequel původní trilogie, případně i interquel. Keanu Reeves však uvedl věci na pravou míru. Matrix 4 nebude prequelem předešlých dílů. Děj se bude opravdu odehrávat po událostech třetího snímku. Herec se i trochu rozpovídal v anglickém pořadu The One Show o tom, na co se vlastně můžeme těšit.
"Snažíme se o vytvoření něčeho fakt magického. Máme úžasnou režisérku (Lana Wachowski), která napsala překrásný scénář, jenž obsahuje milostný příběh. Je to velice inspirativní. Taková jiná verze o volání po procitnutí. Bude to zábavné… Má to fakt skvělou akci. Vše bude brzy odhaleno."
Přestože spousta lidí asi stejně čekala, že čtvrtý díl bude přímým pokračováním, i tak toto ujištění vzbuzuje otázku, jak si tvůrci poradí s vysvětlením osudu Nea a Trinity, kteří v předešlém díle zemřeli. Doufejme, že to vysvětlení bude mít nějakou dobrou logiku.
Těšíte se?
Matrix Revolutions
Matrix Revolutions | Warner Bros.