3 Avengeři, kteří by mohli zemřít v Captain America: Občanská válka

3 Avengeři, kteří by mohli zemřít v Captain America: Občanská válka
Následující trojice jmen bývá nejčastěji zmiňována v diskuzích na internetu.
WAR MACHINE
3-avengeri-kteri-by-mohli-zemrit-v-captain-america-obcanska-valka
O tuhle spekulaci se samozřejmě postaral trailer, v němž Tony sedí u bezvládného těla Jamese "Rhodeyho" Rhodese a vypadá hodně zdrceně. Zabití Jamese by dávalo smysl z toho hlediska, že by šlo o perfektní setup pro svár mezi Iron Manem a Captainem Americou (protože pro Tonyho je James tím, čím je Bucky pro Capa). Současně ale není moc pravděpodobné, že by Marvel takovou velkou věc skutečně propálil hned v první upoutávce. Jde spíše o vábničku, která má odvést pozornost od skutečné smrti.
SCARLET WITCH
3-avengeri-kteri-by-mohli-zemrit-v-captain-america-obcanska-valka-1
Ještě jsme ji ani pořádně nepoznali a už nám ji chtějí vzít! Ale to - vzhledem ke smrti jejího bratra v Avengers 2 - vlastně nepřekvapuje. Proslýchá se, že v Občanské válce bude mít Scarlet Witch románek s Visionem a ta samá zpráva dodává, že Vision na konci filmu opustí Zemi. Pokud by to byla pravda, byla by smrt Witch dobrým impulsem k Visionově odchodu. A co si budeme podívat, v Marvelu padlé potřebují, aby měly podobné megabitvy aspoň nějaké hrany a Scarlet je - bohužel, vzhledem ke svému krátkému působení - ideální kandidát na odstřel. Tohle je pravděpodobná varianta.
FALCON
3-avengeri-kteri-by-mohli-zemrit-v-captain-america-obcanska-valka-2
Proč právě Falcon? Důvodů ke spekulacím je hned několik. V prvé řadě Marvel Falcona moc neprotlačuje a nikdy ani nepadla zmínka o možném samostatném filmu. Má tendenci vrhat se s Capem do nebezpečí a v traileru mimo jiné říká "Lidé, kteří střílí na tebe, mají tendenci střílet i na mě". A co si budeme podívat, je to taková ta okrajová postavička do počtu, co nikoho moc nebere. Přesto k tomu nejspíš nedojde. Je nepravděpodobné, že by jeden film nechal padnout Capa i Falcona, dvakrát tolik, když Falcon je v komiksu ten, kdo po Capovi převezme červenomodrý obleček se speciálním štítem.
Obrázek článku