51. týden-kinopremiéry: Před Štědrým dnem se bude znovu pařit ve Vegas. Čeká nás také putování s dinosaury.

51. týden-kinopremiéry: Před Štědrým dnem se bude znovu pařit ve Vegas. Čeká nás také putování s dinosaury.
Režisér Jon Turteltaub, který je podepsaný například pod Lovci pokladů (2004), rozehrává další velkolepou jízdu, tentokrát v rámci komediálního žánru. Do kin míří Frajeři ve Vegas, taková elegantnější, distingovaná verze pařanské série. Humor je tu uměřený věku pánů jako Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas...
Kevin Kline, Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas
Frajeři ve Vegas platili v zámořských kinech za trvalku. V českých tržbách je podobný osud nečeká.
Ale i staříci s titanovou kyčlí si ze sebe umějí udělat legraci. A úspěch mají u o generace mladších žen... Taková mnohem uvolněnější verze snímku Než si pro nás přijde (2007). Palec jednoznačně nahoru, snímku Frajeři ve Vegas dáváme 70%. Recenze si přečtěte zde.
Putování s dinosaury: Film ve 3D
Putování s dinosaury startovalo minulý týden i v amerických kinech a i u tamních diváků snímek propadl.
Druhou premiérou je Putování s dinosaury: Film ve 3D. Animovaný snímek si dal za cíl nejen bavit, ale také děti v kinosálech trošku seznámit s tvory, kteří obývali planetu Zemi. Můžete putovat s malým dinosaurkem a na vlastní kůži zakusit, jaký to tenkrát byl boj o život. Dinosauři jsou dabovaní, což může nejednoho diváka rozhodit. Ale děti si film jednoznačně užijí. Poněkud primitivní animaci řešit nebudou. Snímku dáváme 60%, recenze si přečtěte zde.
Sledujte naše video s premiérami:
Přehled všech prosincových premiér najdete ZDE.