Nejdříve byl nedotknutlený, teď je nepoužitelný a nakonec skončí mezi mutanty - Omar Sy míří do Hollywoodu

Nejdříve byl nedotknutlený, teď je nepoužitelný a nakonec skončí mezi mutanty - Omar Sy míří do Hollywoodu
| copyright © 20th Century Fox
Nadaný a sympatický francouzský herec (čeští diváci ho mohou v současné době vidět v našich kinech v komedii Nepoužitelní) se totiž stal novým členem hereckého obsazení snímku Bryana Singera X-Men: Days of Future Past. Singer ani nikdo jiný se štábu zatím neprozradil, jaké role se výrazný Omar Sy ujme, ale i tak je to velmi zajímavá informace. Navíc není jediným nováčkem, který rožšíří řady nadupaného mutantího obsazení.
Omar Sy
Dalším příchozím je Peter Dinklage. Ani u něj Singer neprozradil, jakou postavu ztvární. Nejspíš půjde o něco speciálního, jelikož s tím Singer dělá poměrně dost cavyků. Na dotazy odmítá odpovídat a pouze naznačuje. Doslova režisér uvedl na svém Twitteru toto: "Bude sám sebou. Tedy ne, že by hrál Petera Dinklage, bude hrát svou roli, ale není to žádná plachá postava. Peter je excelentní herec a já se na spolupráci s ním velmi těším."
Peter Dinklage
Hra o trůny
Moudrý z toho člověk příliš není, že? Možná pomůže malé vysvětlení. Fanoušci jsou doslova posedlí tím, jak se Singerovi podaří skloubit herce z původní série s obsazením posledního snímku X- Men: První třída (2011). Zápletka totiž pracuje s tématem cestování v čase a existencí paralelních světů. A ani nemusím vykládat, jak moc je dráždí noví herci. Uvědomte si, že se dozvěděli jména dvou nováčků - jeden je černoch a druhý malého vzrůstu... Přesně! Okamžitě sáhnou po komiksech a už hledají hrdiny, kterých by se mohli ujmout... No podle mě se připravují o překvapení, ale nechme je, asi to k tomu patří. :-) Výsledkem jejich zkoumání jsou zvěsti, že se Peter ujme role Pucka. Puck je ve světě Marvelu původně plachým trpaslíkem bez superschopností, který umí dokonale bojovat a mistrně ovládá akrobacii. Singer tak svým vzkazem chtěl tuto fámu vyvrátit. Tím, že na nic plachého se fanoušci těšit nemohou, tedy ani na Pucka. Navíc v jejich snaze je velký háček - ne každý, kdo hraje v X-Menech, hraje mutanta. Inu, kdo si počká, ten se dočká. Hlavní slovo tu má režisér a ten nám to prozradí, až bude chtít.
Tábor X-Menů se tak úspěšně rozrůstá a natáčení je již doslova na spadnutí. A co víc! Poslední zpráva potvrdila, že se do své bílé paruky opět oblékne Halle Berry jako Storm. Jednání mezi Halle a filmaři probíhalo několik minulých dní a herečka se s nimi domluvila na všem podstatném. Sama pak spekulace o obsazení potvrdila médiím s tím, že se na roli Storm velmi těší.
Halle Berry
| copyright © 20th Century Fox
Kdo si však mne ruce, že se ve společné scéně střetnou mladý a starý profesor Xavier v podání Patricka Stewarta a Jamese McAvoye, aby si porovnali sílu svůch vozíků, ten má smůlu. James v jednom z mnoha rozhovorů uvedl, že ve scénáři žádná taková scéna bohužel není.