Kniha mrtvých pro remake Evil Dead odhalena + první oficiální plakát

Kniha mrtvých pro remake Evil Dead odhalena + první oficiální plakát
Nová Kniha mrtvých
Nejen samotný film, ale i jeden z nejikoničtějších symbolů hororového žánru - Kniha mrtvých - se dočká předělání. Kniha je s největší pravděpodobností opět vázána v lidské kůži, tvůrci nové verze nicméně vsadili na podstatně minimalističtější obal (původní připomínal obličej). Však to porovnejte sami:
kniha-mrtvych-pro-remake-evil-dead-odhalena
Původní Kniha mrtvých

VS.

Lesní duch
Lesní duch
Tak co na ni říkáte? Nová verze možná působí o něco méně zajímavě, na druhou stranu má realističtější nádech. Já osobně s ní nemám problém.
Nově též studio vypustilo první oficiální plakát se sebevědomým nápisem "Nejděsivější film, jaký kdy uvidíte". Vypadá ale dobře, o tom žádná.
Lesní duch
Snímek vstoupí do amerických kin v dubnu příštího roku a i když ho Raimi nerežíruje, hlídá si ho z pozice scenáristy a producenta. Doufejme, že nás čeká důstojná reinkarnace. Nedávno vypuštěný trailer toho je příslibem.
Víte že...
... pro promítání ve Finsku a Německu musel být původní The Evil Dead (1981) zkrácen téměř o dvanáct minut? Celá verze mohla být uvedena až v roce 2005. Dodnes má snímek v mnoha zemích problémy s cenzory.