Novinky o Transformers 4: Budou jiní a hlavní role se ujme Mark Wahlberg!

Novinky o Transformers 4: Budou jiní a hlavní role se ujme Mark Wahlberg!
| BontonFilm
Je jedno, co říkají kritici. Michael Bay platí za jednoho z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších režisérů současnosti. Diváci jeho Transformers milují a za trojku – přestože ohlasy nebyly z nejlepších – nechali v kinech celou miliardu. V Universalu napnuli všechny síly, aby byl Bay zpátky na palubě a zadařilo se. Čtyřka vznikne v jeho režii, což sám potvrdit v jednom rozhovoru. Současně řekl, že se Transformeři dočkají nového looku, že to bude jeho poslední díl (věří tomu někdo?) a že bude mít čtyřka úplně nové obsazení.
michael-bay-ma-o-transformers-4-jasno-budou-jini-a-nabidnou-noveho-hrdinu
Aktuálně Bay dokončuje akčňák s Markem Wahlbergem a Dwaynem Johnsonem Pain and Gain (2013) a zřejmě si hodně padl do noty s prvním jmenovaným, neboť Wahlberg získal hlavní roli v robotí čtyřce. Původně byla tato zpráva vyvrácena, ale prolétla internetem s takovou razancí, že se nad ní Bay zamyslel. A nakonec sám uznal, že to vlastně není nejhorší nápad, neboť "si s Markem natáčení opravdu užil a jeho výkon ho nadchl". Studio se přidalo a Wahlberg je do Transformers 4 oficiálně obsazen. Upřímně - není to marná volba. Pro akční žánr se herec přímo narodil.
Co myslíte, má se Bay Transformers nadále držet, nebo vám trojka leží v žaludku a byli byste raději, kdyby dál v sérii nepokračoval a přenechal režii čtyřky někomu jinému? A je podle vás Wahlberg ideální nový lídr série?
Transformers 4 mají předběžné datum americké premiéry 27 června 2014.
Víte že?...
... Bay mimo jiné odmítl režii filmů Červený drak (2002), Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003), Muž v ohni (2004) a Van Helsing (2004)?