Budou dalším filmem Michaela Baye očekávaní Transformers 4?

Budou dalším filmem Michaela Baye očekávaní Transformers 4?
Transformers 3 | BontonFilm
Pravděpodobně vás zklameme. V nejbližší době natáčení Transformers 4 pod vedením Michaela Baye nehrozí. Už trojku točil na tlak studia, neboť se chtěl původně věnovat nízkorozpočtové (ano, čtete správně, Bay a NÍZKOROZPOČTOVÉ!) gangsterce Pain and Gain, kterou má již několik let v šuplíku vysněných projektů. Nyní již Bay není vázán smlouvou, může si určovat vlastní rozvrh a volí proto zmíněnou gangsterku. Snímek bude vyprávět o floridském podsvětí a jeho rozpočet je stanoven na skromných 20 milionů dolarů. To je zajímavé především proto, že úplně poprvé ve své kariéře bude muset Bay vsadit na filmařinu a ne na drahá pozlátka.
Transformers 3: Odvrácená strana Měsíce
Transformers 3 | BontonFilm
To ale neznamená, že Bay s Transformery nadobro končí. Aktuálně s ním o režii čtyřky jedná Paramount Pictures a dle všeho je diskuze na dobré cestě. Bay se tak nejspíš nakonec k robotí sérií vrátí (ačkoli mnohokrát tvrdil opak), nicméně napřed natočí svůj vysněný malý film. Vůbec bych se nedivil, kdyby ho zaplatili právě Paramounti, aby si Baye na Transformers 4 pojistili.
A kdo si v Pain and Gain střihne hlavní role? Bay by moc stál o Dwaynena Johnsona a Marka Wahlberga. Inu, Míšo, s tím se dá pracovat.