Jeremy Renner sdílel první fotku po návratu k natáčení. Přiznal, čeho se po děsivé nehodě nejvíc bojí

Jeremy Renner sdílel první fotku po návratu k natáčení. Přiznal, čeho se po děsivé nehodě nejvíc bojí
Jeremy Renner | The Weinstein Company
Jeremy Renner má za sebou velmi náročný rok. Na počátku roku 2023 byl při snaze zachránit svého synovce přejet sněžným pluhem vážícím přes šest tun a s představitelem komiksového lučištníka to nevypadalo dobře. Filmová tvář utrpěla vážná zranění, včetně více než 30 zlomených kostí, proražených jater a natržené plíce a mnozí fanoušci se báli nejhoršího. Jenže herec se díky obří vůli, velké porci rehabilitací a nejrůznějších terapií až nečekaně rychle vrátil zpátky do života a v posledních měsících se již dokonce začal objevovat na veřejnosti.
Jeremy Renner
Jeremy Renner

Herec, Producent

Během novoročního speciálu na CNN pak potěšil všechny filmové příznivce, když potvrdil, že se vrací k herectví a už za pár dní chystá natáčet třetí řadu chváleného seriálu Starosta Kingstownu od Taylora Sheridana. „Myslím, že jsem připraven a zároveň dost silný. Doslova se vracím už za týden,“ prohlásil. A jak slíbil, tak splnil.
Třetí řada úspěšného seriálu totiž tento týden vstoupila do produkce a na place se samozřejmě objevuje i slavný herec, jenž se na Instagramu pochlubil první fotkou z natáčení. A z jeho spokojeného výrazu je vidět, že je Renner zpátky v plné formě. K selfíčku pak napsal, že je rád, že může konečně zase točit. Zároveň se ale s pokorou svěřil s jednou svou velkou obavou
„Doufám, že se všechno povede a opravdu dokážu zvládnout celé natáčení. A to nejen kvůli našemu týmu, ale zejména kvůli fanouškům,“ svěřil se herec. Možná se tak stále trochu strachuje, zda jeho tělo najednou zvládne takto fyzický nápor. Vzhledem k tomu, co všechno musel překonat během minulého roku, ale věříme, že to jsou vše opravdu jen zbytečné obavy.
Zdroj: CNN, Variety