Deadpool 3 představuje nové fotky, pejska lízala a utrženou hlavu

Deadpool 3 představuje nové fotky, pejska lízala a utrženou hlavu
Deadpool 3 | Marvel Studios
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine
AI
78%
Server Mirror přišel se zprávou, že na natáčení Deadpoola 3 se objevil herec Ray Park, který si v prvních filmových X-Menech z roku 2000 zahrál mutanta Toada.
Deadpool 3
Deadpool 3 | X-Men Updates
Po jeho boku by se měl objevit i Sabertooth, jehož ve stejných X-Menech ztvárnil Tyler Mane, což je však zatím pouze spekulace odvozená od fotografie zveřejněné na síti X, kde je nicméně postava zastoupená jen torzem useknuté hlavy. Instagramová fotografie Ryana Reynoldse zase představuje nového zvířecího hrdinu, psíčka Dogpoola.
Deadpool 3
Deadpool 3 | Marvel Studios
O čem se dále šeptá? Že třetí Deadpool propojí X-Meny a marvelovské komiksy. Spekuluje se totiž o řadě slavných hereckých cameí. Prý by mohlo dojít na účast Daredevila v podání Bena Afflecka či Elektry ztvárněné Jennifer Garner.
Deadpool 3 do kin dorazí koncem července roku 2024, režírovat ho bude Shawn Levy, autor snímku Projekt Adam a Free Guy. První Deadpool v kinech po celém světě utržil 782 miliony dolarů, přičemž vyšel na pouhých 58. Dvojce produkce nabobtnala na 110 milionů a tvůrci si přišli na 786 milionů. Což jsou statistiky srovnatelné s komerčním dopadem Strážců Galaxie, kteří však disponovali o poznání štědřejšími rozpočty.
zdroje: Kinobox, Slash Film, SuperHeroHype, Box Office Mojo, Nerdfix
Podívejte se na žebříček nejlepších akčních filmů podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.