Encanto porazilo Aladina a odhaluje záběry z natáčení populární písně

Encanto porazilo Aladina a odhaluje záběry z natáčení populární písně
Encanto | Walt Disney Studios
Encantu, přesněji řečeno jeho písni We Don't Talk About Bruno, se podařilo po dlouhých třiceti letech sesadit z pozice nejhranější a nejoblíbenější písně z animovaného Disney filmu v žebříčku Billboard hot 100 skladbu A Whole New World z filmu Aladin.
Kdo by se ptal, co skladba Let It Go z Ledového království, tak vězte, že ta se překvapivě na špici žebříčku Billboard hot 100 nedostala (nejvýše to dotáhla na druhé místo). Dalšími skladbami, kterým se podařilo proniknout alespoň do první pětky, jsou Can You Feel the Love Tonight ze Lvího krále a Colors of the Wind z Pocahontas.
Bruno sesadil z prvního místa americké hitparády nejnovější skladbu zpěvačky Adele Easy On Me, která měla dosud 14,1 milionů poslechů. Bruno jí to ale natřel víc než dvojnásobně se ziskem 35 milionů. Není tedy divu, že se mezi nejlepší nosiče vyšvihl i celý soundtrack, který v žebříčku nahradil předešlý vládnoucí hudbu z Ledového království II.
Autor hudby Lin-Manuel Miranda si může gratulovat a studio Disney na tohoto svého současného oblíbence jistě rádo v blízké budoucnosti opět vsadí. Nejpozději určitě v hrané verzi Malé mořské víly, pro kterou by měl také složit několik písní.
Encanto je v současné chvíli k dispozici na službě Disney+. Kdo by netušil, o jaké písni je řeč, může si ji pustit ve vloženém videu. A pro ty, kteří již snímek viděli a mají Bruna v oblibě, je tu bonusové video z natáčení taneční choreografie, která píseň doprovází.