Úspěch Bohemian Rhapsody znovu inspiruje. Kdo si zahraje krále rock´n´rollu?

Úspěch Bohemian Rhapsody znovu inspiruje. Kdo si zahraje krále rock´n´rollu?
Girls! Girls! Girls! (1962) | Paramount Network
Po nedávno zveřejněném článku, v němž jsme vám představili pětici hereckých adeptů na roli slavného zpěváka a interpreta, máme nyní jasno. Rodáka z Mississippi, který celosvětově zpopularizoval hudební styl s označením rock´n´roll, si zahraje sedmadvacetiletý Austin Robert Butler.
53b535f7
Austin Robert Butler se zhostí role Elvise Presleyho | MTV, Spike
Herec, který začínal v seriálu Hannah Montana, se nedávno představil ve filmu Mrtví neumírají (2019) a již brzy ho budou moci tuzemští diváci vidět v očekávané novince Quentina Tarantina. Režisér Baz Luhrman by se měl v chystaném filmu zaměřit na začátky Elvisovy hudební kariéry, v níž hrál významnou roli jeho manažer Tom Parker. Toho ztvární ikonický Tom Hanks. Se scénářem Luhrmanovi pomáhá dvojice Craig Pearce a Sam Bromell, s níž se režisér setkal již při práci na Velkém Gatsbym (2013).
Tom Hanks
Tom Hanks si zahraje manažera Elvise Presleyho
Sázka na neokoukanou tvář a protřelého rutinéra je dobrým krokem. Kdo zná příběh Elvise Presleyho dobře, ví, jak významnou roli v jeho vzestupu (a pádu) hrál právě jeho manažer Tom Parker. Sláva v polovině padesátých let, zástupy do té doby nebývale fanatických fanoušků, filmová kariéra v dekádě následující a smrt v "punkovém" roce 1977. Presley zažil "dřevní" showbusiness, o kterém si i takoví Beatles mohli nechat zdát. Uvidíme, jak to tým zkušeného filmaře převede na plátna kin a s jakým zájmem se setká u divácké obce.