Květen ve znamení herce Toma Hardyho (SOUTĚŽ)

Květen ve znamení herce Toma Hardyho (SOUTĚŽ)
Dva z vás se mohou těšit na DVD s filmem Bronson.
Brit, který dobyl Hollywood a vysloužil si uznání diváků napříč žánry, před lety zaujal rolí svérázného vězně Charlese Bronsona (neplést si se stejnojmenným slavným hercem). A právě o DVD s kultovkou režiséra Nicolase Windinga Refna si zasoutěžíme.
Tom Hardy
Bronson - herecký koncert Toma Hardyho.
Bronson (2009) je stylizovaným životopisem notorického násilníka a nejslavnějšího britského vězně Michaela Petersona, který měnil přezdívky spolu s celami a proslul nejen jako muž několika tváří, ale též jako autor deníků a výtvarných děl. Recenzenti snímek režiséra Refna překřtili na Mechanický pomeranč (1971) 21. století. Tom Hardy podal v hlavní roli Charlese Bronsona svůj životní výkon, dokázal v krátké době nabrat téměř dvacet kilo svalové hmoty, oholil si hlavu a se svou rolí absolutně splynul.
Bronson
Chcete vyhrát jedno ze dvou DVD s filmem Bronson?
Jistě, že chcete. Co pro to budete muset udělat? Vyberte z žebříčku vašeho nejoblíbenějšího herce. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do středy 20. května 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
Bronson
Dva z vás se mohou těšit na DVD s filmem Bronson.