VIDEOROZHOVOR s Jenny He, kurátorkou výstavy Tim Burton a jeho svět. SOUTĚŽTE o lístky na výstavu.

VIDEOROZHOVOR s Jenny He, kurátorkou výstavy Tim Burton a jeho svět. SOUTĚŽTE o lístky na výstavu.
Pro mnohé může být dílo Tima Burtona bizarní, mně ale přišlo mnohem bizarnější celé dění kolem páteční autogramiády tvůrce. Ano, i já jsem ulovil podpis, Burton mi podal ruku, pozdravil a usmál se. To jsem ovšem netušil, že i na mě je políčeno...
videorozhovor-s-jenny-he-kuratorkou-vystavy-tim-burton-a-jeho-svet-soutezte-o-listky-na-vystavu-1
Z pražské výstavy Tim Burton a jeho svět.
Při odchodu úzkou chodbou Domu U Kamenného zvonu směrem na pražské Staroměstské náměstí se proti mně zjevila skupina rozesmátého japonského štábu (3 mikrofony, 2 kamery, 1 tlumočnice). A že by rádi krátký rozhovor, protože jsem byl na autogramiádě Tima Burtona, mám knihu, podpis... Tlumočnici jsem sdělil, že si připadám trochu jako Bill Murray ve filmu Ztraceno v překladu (2003).
Tim Burton
Jak se asi cítí Tim Burton?... Jistě, je to "profík", star, celebrita, autogramiády táhnou, prodá se pěkný stoh knih, je to součást promotion, nechtěl by přeci zklamat fanoušky, když už zavítal do Prahy... Pro ty, co se neženou za senzací, podpisy, ale rádi by Burtonovo dílo důkladněji prozkoumali, tu máme rozhovor s kurátorkou Jenny He, která s Burtonem úzce spolupracuje a stojí tedy i za instalací pražské expozice.

Rozhovor s kurátorkou výstavy Jenny He:

Nalákalo vás to? V tom případě máme dobrou zprávu, přinášíme soutěž o 6 VIP vstupenek na výstavu Tim Burton a jeho svět.
Soutěžní otázka je následující: Jak se jmenuje partnerka Tima Burtona?
Své odpovědi zasílejte na soutez@kinobox.cz do středy 2. dubna, do 22:00! Šest vylosovaných výherců dostane po VIP vstupence na výstavu.
Výstava Tim Burton a jeho svět
Kdy: do 3. 8. 2014
Kde: Dům U Kamenného zvonu, Staroměstské náměstí 13, Praha