Příběh kmotra Mrázka se konečně natáčí. Jeho kůži si vyzkouší Ondřej Vetchý, po krku mu půjde Lukáš Vaculík.

Příběh kmotra Mrázka se konečně natáčí. Jeho kůži si vyzkouší Ondřej Vetchý, po krku mu půjde Lukáš Vaculík.
pribeh-kmotra-mrazka-se-konecne-zacina-natacet-jeho-kuzi-si-vyzkousi-ondrej-vetchy
V sobotu začalo dlouho odkládané natáčení filmu Příběh kmotra inspirovaný bestsellerem Jaroslava Kmenty „Kmotr Mrázek“. Scénář doznal změn k lepšímu, říká David Rauch z produkční společnosti U.F.O. Pictures: „Dříve nám připadalo důležité, aby Vedral (Ondřej Vetchý) byl co nejautentičtějším „Mrázkem“, aby zkrátka největší prostor ve filmu dostal on. Pak jsme se posunuli k filmovější verzi, k souboji policajta a grázla. Policejní vyšetřovatel Cajthaml (Lukáš Vaculík) se stane zarputilým a spravedlnosti oddaným protějškem filmovému Kmotrovi ztělesňujícímu rozlezlá chapadla mafie a bezskrupulózní chování. Podstatným se stane duel mezi nimi dvěma ve stylu francouzských crime noir. Dnes jsme za toto rozhodnutí velmi rádi.
Příběh Kmotra natáčí osvědčený tým – režie a scénář Petr Nikolaev (Lidice, Báječná léta pod psa), střih Adam Dvořák (Martin a Venuše, Bobule) a produkční společnost U.F.O. Pictures (Vratné lahve, Kuky se vrací).
Natáčení Příběhu Kmotra začalo tuto sobotu a bude trvat do zhruba druhé poloviny června. Premiéra filmu je naplánována na 17. října 2013.