Skyfall za rohem. Čeká nás nejlepší bondovka vůbec? (+ SOUTĚŽ)

Skyfall za rohem. Čeká nás nejlepší bondovka vůbec? (+ SOUTĚŽ)
Daniel Craig
Dlouho trvalo, než se vůbec povedlo 23. bondovku začít natáčet. Čekání se ale dle všeho vyplatilo. Na režijní sesli byl dosazen talentovaný Sam Mendes, autor dnes již kultovního snímku o druhé míze Americká krása (1999), gangsterky Road to Perdition (2002) či válečného Mariňáka (2007). Pokud ovšem dáme na první várku zahraničních recenzí, která se na serveru Rottentomatoes urodila, to vše bylo právě překonáno jeho novinkou Skyfall (2012). Snímek se aktuálně pyšní 97% pozitivních recenzí, přičemž průměrná známka je 8.5. Však se na reakce podívejte sami:
"Dokonalá ukázka toho, že starého psa můžete naučit novým trikům." - Neil Smith / Total Film, 100%
"Okouzlující, výbušné a často velmi vtipné. Skyfall "jen" nedostává svým očekáváním, ale úplně je rozbíjí." - David Edwards / Daily Mirror [UK], 100%
"Skyfall je dokonalý způsob, jak oslavit 50 let Bonda na plátnech kin. Je nejlepší v sérii." - Daniel Krupa / IGN Movies, 90%
"Skyfall je vzkříšení a jedna z nejlepších bondovek vůbec." -Kate Muir / Times [UK], 100%
"Staří i noví fandové, všichni budou chtít Skyfall vidět." -Edward Douglas / ComingSoon.net, 90%
Daniel Craig
Skyfall
Jak sami vidíte, podle zahraničních reakcí je opravdu na co se těšit. Bond před pár týdny oslavil 50 leté výročí. Jedním z dárků, které dostal (vyjma této edice), je i skutečnost, že se úplně poprvé ve své historii představí divákům v exkluzivní verzi pro velkoformátová kina IMAX. A to dokonce i u nás, čehož nemůžeme nevyužít.
Připravili jsme si proto pro vás soutěž, díky níž pětice šťastlivců v případě správně odpovědi získá dvě volné vstupenky do IMAX kina.
Jaké je jméno neoficiální bondovky, v níž se k roli vrátil Sean Connery?
Své odpovědi posílejte na redakce@kinobox.cz do 26.10. do 12:00.