Král Artuš: Legenda o meči - SOUTĚŽTE o lístky na slavnostní premiéru novinky Guye Ritchieho

Král Artuš: Legenda o meči - SOUTĚŽTE o lístky na slavnostní premiéru novinky Guye Ritchieho
Král Artuš: Legenda o meči
Oficiální text distributora: Novinka režiséra Guye Ritchieho osobitě a nadčasově vypráví klasický příběh jako nové akční fantasy. Když je v Artušově (Charlie Hunnam) dětství zavražděn jeho otec, zmocní se koruny strýc Vortigern (Jude Law). Artuš, oloupený o následnické právo prvorozeného syna, netuší o svém původu a vyrůstá v tvrdém prostředí městských uliček. Když se mu ale podaří vytáhnout meč z kamene, obrátí se mu život vzhůru nohama a musí vzít na vědomí svůj skutečný původ.
Král Artuš: Legenda o meči bude mít českou premiéru ve čtvrtek 11. května. Novinka je Ritchieho devátým celovečerním snímkem a je pozoruhodné, že autor za svou dosavadní kariéru málokdy šlápl vedle.
Po gangsterských kultovkách (Sbal prachy a vypadni, Podfu(c)k, RocknRolla) se scenárista a režisér Ritchie dostal do první filmařské ligy díky dvojici snímků o Sherlocku Holmesovi. Ta k svérázně pojatému detektivu (Robert Downey Jr.) a jeho pomocníku Watsonovi (Jude Law) přitáhla pozornost mladého publika.
Král Artuš je na řadě již za pár dní a je téměř jisté, že kultovní historickou postavu Ritchie a teho tým zpodobní přitažlivou formou, opět zábavně, originálně, svérázně a zcela po svém.
Filmy Guye Ritchieho
Máte rádi Guye Ritchieho? Znáte jeho tvorbu? Prokažte to v naší nové redakční hře "Filmy Guye Ritchieho". Dvacítka nejúspěšnějších hráčů, kteří získají na první pokus nejvíce bodů, se probojuje do slosování o vstupenky. Bodování uzavřeme v pátek 28. dubna v 15:00.
Pětice šťastlivců následně získá po dvou lístcích na slavnostní premiéru Krále Artuše: Legendy o meči. Ta se bude konat ve středu 10. května od 20:00 v pražském kině CineStar Anděl. Soutěž pořádáme ve spolupráci s distribuční společností Vertical Entertainment CZ.
Král Artuš: Legenda o meči