Wolverine 3 přinese možná tolik padouchů, že hlavní hrdina nebude vědět, co dříve

Wolverine 3 přinese možná tolik padouchů, že hlavní hrdina nebude vědět, co dříve
Pro představitele Hugha Jackmana se jedná o poslední účinkování v této roli a všichni doufají, že konečně předvede své břity v tom nejlepší světle a dojde si pro eRko, které divákům studio i producent Simon Kinberg slíbili.
Na konci minulého měsíce jsme se dozvěděli, že se v roli hlavního záporáka objeví Boyd Holbrook. Jeho postava ale prý nebude vycházet z komiksové předlohy. Podle všeho půjde o postavu vytvořenou přímo pro tento film.
Milovníci komiksu ale nemusí zoufat. Děj Wolverina 3 by se měl odehrávat v budoucnosti a mohly by se v něm objevit postavy, které komiksoví fanoušci velmi dobře znají. Konkrétně se jedná o gang záporáků s názvem The Reavers. Jedná se o skupinu cyborgů, kteří mají vůči Wolverineovi nevyřízené účty, jelikož pomáhali veliteli Donaldu Piercovi v honu na mutanty.
To ale není vše. Scénárista David James Kelly si pro Wolverina připravil prý ještě něco. Nyní ale musíme upozornit, že následující část textu obsahuje spoilery týkající se snímku X-Men: Apocalypsa. Takže, kdo ho neviděl a nechce si před návštěvou kina zkazit zážitek, ten ať dál nečte!
Další organizací, která by se mohla snažit zprovodit Wolverina z povrchu zemského, je společnost Essex Corp. vedená Nathanielem Essexem neboli panem Sinistrem. V podtitulkové scéně Apokalypsy byl záběr na zařízení Weapon X, kam neznámý muž nese lahvičku s Wolverinovou krví a ukádá ji do obalu s nápisem Essex Corp. Je tedy jasné, že se tato scéna bude týkat nejen následujících X-Menů, ale i Wolverinea 3. Tato scény navíc napovídá, že by se na plátna kin mohla podívat i Wolverinova ženská verze X-23...
Už jen doplním, že pan Sinister patří k nejhorším nepřátelům, proti kterým kdy X-Meni stáli. V komisku je témeř vyhladil a je tedy otázkou, nakolik tuto postavu filmaři do děje zapracují a zda vůbec. Jisté je jen to, že Wolverine nemusí svůj boj proti všem těmto silám přežít...
Konec konců Hugh Jackman s ním končí a možná že i studio. Režíruje James Mangold, který natočil i předchozí sólovku s Wolverinem v hlavní roli.