Nový Tomb Raider našel Laru Croft a jde o perfektní volbu!

Nový Tomb Raider našel Laru Croft a jde o perfektní volbu!
Posledním chybějícím dílem skládačky tak byla představitelka hlavní role. A že je to v sérii Tomb Raider zatraceně důležitý dílek. Před nějakým časem kolovala internetem zpráva, že by mohla roli získat čerstvá hvězdička Daisy Ridley, která nabrala početný zástup fanoušků novým dílem Star Wars. Osobně jsem doufal, že jde o kachnu, protože Ridley - jakkoli jí nejde upřít talent - není dle mého fyzicky ten ideální materiál pro slavnou archeoložku.
Server The Hollywood Reporter nyní uvedl, že je dobojováno a z castingu vyšla jako vítězka... Alicia Vikander! Hned je důvod k úsměvu o něco větší.
novy-tomb-raider-nasel-laru-croft-a-jde-o-perfektni-volbu
Hvězda Vikadner v posledním roce také raketově stoupla a to díky hitům Ex Machina a Dánská dívka, kde v obou případech podala přímo strhující výkon. Nepřehlédnutelná byla též v akční komedii Krycí jméno U.N.C.L.E.. Filmové boty bude vyplňovat po Angelině Jolie, která Laru ztvárnila ve filmech Lara Croft - Tomb Raider (2001), Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života (2003).
Nový Tomb Raider bude vycházet z restartované herní série, která odstartovala v roce 2013 a do kin by se měl podívat 6. října 2017.
A když už si studio vybralo, dáme si ještě malou anketu, jak to vidíte vy!
Obrázek článku