Televizní John Constantine se možná dočká vzkříšení díky Legends Of Tomorrow

Televizní John Constantine se možná dočká vzkříšení díky Legends Of Tomorrow
Fanoušci doufali, že najde Constantine domov na jiné televizní stanici, to se ale nepovedlo. Existují nicméně jiné seriály z produkce DC, kterým se daří. Díky tomu začátkem měsíce Constantine hostoval v seriálu Arrow a ratingy letěly nahoru. Na základě toho se začalo o sarkastickém vymítači zase mluvit. A při troše štěstí nezůstane jen u slov. Počátkem příštího roku odstartuje v televizi show Legends of Tomorrow, spin-off Arrowa a Flashe. Všechny seriálu se odehrávají ve stejném universu, takže když mohl být Constantine v Arrowovi, nic nebrání jeho účasti i dalších seriálech.
A co víc, prý nepůjde o štěk. Podle nepotvrzených zpráv by měl Constantine nastoupit do druhé sezóny Legends of Tomorrov jako stálá postava! Doplnil by tak neobvyklý tým hrdinů/padouchů, kteří budou cestovat časem, aby předešli fatální budoucnosti. Zní to lákavě, jde ale zatím o pouhou spekulaci. Seriál navíc na premiéru teprve čeká a je otázkou, jestli se druhé sezóny dožije. Vzhledem k úspěchu Arrowa a Flashe by to ale neměl být problém.
Níže se můžete podívat na trailer k první sezóně Legends of Tomorrow.
Dominic Purcell, Brandon Routh, Wentworth Miller
A nakonec si dáme anketu, v níž svedou boj dva Constantinové. Sám jsem na vážkách, koho zvolit. Keanu Reeves ve filmové verzi zaválel, Ryan ale překvapil a dokázal vytvořit neméně charismatickou postavu. Vyberete si?
Obrázek článku
Víte že...
... původně měl hrát ve filmové verzi Johna Constantina Nicolas Cage?