Legends of Tomorrow

67%
Legends of Tomorrow

Skupinka superhrdinů se vydává do minulosti, aby zachránili budoucnost.





hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
8
Tehdy ještě moc komiksových seriálů nebylo a Legendy nabízeli zajímavou týmovku. Že se to často strhne ke crossoveru s Flashem, Arrowem a kdoví čím ještě, mi vadí, jelikož to nesleduji jako celý universe (kde bych na to taky vzal čas?!). Skvěle to táhne dvojice z Prison Breaku, to byla trefa do černého! Mají tu chemii a herecky jsou holt jinde, než-li zbytek ansámblu. Bohužel tvůrci se postupně rozhodli, že od poctivých superheroes příběhů to stáhnou k šíleně kreativním blbostem. Nakonec s přibývajícími díly už jen k šíleným blbostem. 1. série - 95%. 2. série - 75%. 3. série - 80%.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6
1.SÉRIE: Ze všech aktuálních DC kousků, se mi na tohle koukalo rozhodně nejhůř. Celý to bylo provázaný nelogičnostma a každou aspon trochu důležitou akční scénu doprovázela ta nejklašičtější hrdisnká klišé, které lze snad z hrdinských filmů a seriálů znát. Bohužel snad každej nedostek, kterej bych rád zmínil je spojenej s nějakym spoilem, takže si je nechám pro sebe... Jediný co ale můžu říct je, že pokud nemáte hodně tvrdej vztah k DC tak se do tohohle rozhodně nepouštějte...
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
6.5
Nejkomixovější seriál současnosti, který se svým duchem dá porovnat snad jedině se seriály 60. a 70. let... Pilot i druhý díl, bohužel, nemastný a neslaný, a v žádném případě se nedá srovnat se svými bratry Arrow či současnou DC jedničkou Flashem.


Dodatečné informace

Původní název:
Legends of Tomorrow (více)
  • USA Legends of Tomorrow
Premiéra v ČR:
10. 6. 2017
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch