Nechte se pohltit filmovým vesmírem sourozenců Wachowských (SOUTĚŽ)

Nechte se pohltit filmovým vesmírem sourozenců Wachowských (SOUTĚŽ)
Tři z vás se mohou těšit na nejnovější film sourozenců Wachowských Jupiter vychází...
Oficiální text distributora: Jupiter Jones (Mila Kunis) přišla na svět pod noční oblohou a hvězdná znamení jí tenkrát předpověděla osud hrdinky. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do drsné reality uklízečky toalet a nekonečné série neúspěchů. Jenže pak se na Zemi objeví geneticky upravený bývalý armádní lovec Caine (Channing Tatum) a pustí se do jejího sledování. Dávné proroctví se začne pomalu naplňovat - díky své genetické výbavě je Jupiter předurčena převzít neobvyklé dědictví, které by mohlo ovlivnit rovnováhu v celém vesmíru. Od 8. června se film Jupiter vychází prodává na Blu-ray a DVD.
Chcete mít nejnovější snímek sourozenců Wachowských ve své sbírce? Stačí když se zúčastníte naší soutěže. Tři z vás obdrží DVD a hrnek s motivem filmu.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Kultovních filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 14. června 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
jupiter-vychazi-soutez
jupiter-vychazi-soutez-1