Shia LaBeouf znovu za podivína. Tentokrát je ale opravdu cool!

Shia LaBeouf znovu za podivína. Tentokrát je ale opravdu cool!
Nebudu tu dlouze vypisovat, co "jiného" již Shia stihl udělat (stačí se podívat níže na související články), tentokrát se zaměřím na jeho nové, poměrně neobvyklé motivační video, které má jednoduché poselství - "JUST DO IT!".
Je to podivné, bizardní, neobvyklé, ale musí se Shiovi nechat, že TO FUNGUJE. Nejde nicméně o nějaký hercův osobitý experiment se zeleným pozadím, ale o ukázku jeho spolupráce se studenty z Central Saint Martins, což je přední britská umělecká univerzita. Celkem vzniklo několik desítek klipů, v nichž Shia mimo jiné recituje báseň, postává, nebo jsou mu vidět jen nohy. Celé video má 30 minut a pokud máte čas, určitě se na něj podívejte.
A teď se dostáváme k té opravdu zábavné části. Díky tomu, že je celá řeč natočena před zeleným pozadím, lze ji přirozeně naklíčovat do různých scén a situací. Toho naprosto dokonale využil například YouTube uživatel Dillon Becker, který motivujícího Shiu naklíčovat do 2001: Vesmírná odysea.
A co by to bylo za populární virál, kdyby se nepodíval do Star Wars...
Případně existuje speciální verze pro neslyšící...
To, že ta řec je každopádně vážně velmi dobrá, ukazuje následující video.
Videí je na YouTube samozřejmě mnohem více, ale už si sami trošku zalovte ve vodách internetu a na ty nejlepší kousky nás upozorněte v diskuzi. Rádi jim o víkendu věnujeme speciální článek. Nepochybně bude z čeho vybírat.