V hrané verzi Disneyho klasiky Krásky a zvíře bude Emmu Watson svádět Dan Stevens

V hrané verzi Disneyho klasiky Krásky a zvíře bude Emmu Watson svádět Dan Stevens
Aby těch předělávek nebylo málo, přidali si u Disneyho na seznam hraných remaků i Krásku a zvíře. Animovaná verze prošla kiny v roce 1991, půjde tedy o nejmladší zmodernizovanou disneyovku. V hlavních rolích se můžeme těšit na Emmu Watson (série Harry Potter), jejíž nevinnost bude pokoušet zvíře v podání Dana Stevense (Mezi náhrobními kameny). Kolem projektu též krouží Luke Evans (Drákula: Neznámá legenda), který by si mohl zahrát záporáka Gastona. O jeho obsazení se ale zatím jen spekuluje.
Režii dostal na starost Bill Condon, který už své zkušenosti s romancí člověk/monstrum má (natočil poslední dva díly Twilight ságy). Snímek by si měl udržet nádech muzikálu a do kin podle nepotvrzených zpráv dorazí v průběhu příštího roku (přesné datum premiéry zatím známo není).
Milovník hudby Condon to nebude mít u publika vůbec jednoduché, neboť původní snímek získal 2 Oscary za nejlepší hudbu a nejlepší píseň, přičemž byl na další čtyři nominován (a to včetně kategorie Nejlepší film!).
Víte že…
… v původní čínské dabingové verzi namluvil a nazpíval Zvíře Jackie Chan? A protože je internet skvělé místo, můžete si ho poslechnout ZDE!