Profilový obrázek

Gooner

Petr Dominik
131

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Slunce, seno, jahody
    Slunce, seno, jahody (1983)
    10
    Všechno nějak začíná a tady to byl tedy rozjezd jako vínko.Pan Troška se s námi nemazlí a rovnou nás hodí do víru vesnického dění v Hošticích. K hlavním hrdinům si okamžitě najdete cestu což je způsobené i tím,že se v nich sami najdete. Tuhle trilogii prostě nejde nemilovat.
    Slunce, seno, erotika
    Slunce, seno, erotika (1991)
    10
    Slunce, seno, erotika bývá často opomíjená a považována za nejslabší díl s čímž nesouhlasím. Ono i zde je tolik legendárních hlášek,že to nesežere slušný čas je všechny vyjmenovat. To vše je navíc okořeněné vůní Itálie,která v předchozích dílech chyběla.
    Slunce, seno a pár facek
    Slunce, seno a pár facek (1989)
    10
    Tady není o čem. Nejlepší česká komedie EVER a o tom není další diskuze nutná. Snad nikde jinde nenajdete takové množství gagu,které za ty léta zlidověly. Nemluvně o skvělých hercích,které své role ani nemuseli hrát,oni je prostě žili. Miluji celou trilogii.
    Úniková hra
    Úniková hra (2019)
    5.5
    Nakonec celkem pohodová záležitost,která sice není aspirantem na kultovní záležitost,nebo horor roku,ale svůj úkol to plní. Herci jsou fajn,námět podobný kostce ujde a pastičky mají také něco do sebe. Konec dává jasně najevo,že nás čeká minimálně ještě jedno pokračování.
    Moje zprávy
    Moje zprávy (2018)
    0
    Tohle jsou opravdu zprávy Jaromíra Soukupa. Takovou samostřednost jsem dlouho neviděl. Asi poprvé v životě jsem se při sledování zpráv styděl a to už je na pováženou. Vlastně celkově stanice Soukup,ehm Barandov je na pováženou. Program pro dno společnosti

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci