Banksy

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 3

Nerdský Borat z Kanady vám pomůže naplánovat si dokonalý život. Stačí se jen vzdát zdravého rozumu
Recenze20. 7. 2022
Nerdský Borat z Kanady vám pomůže naplánovat si dokonalý život. Stačí se jen vzdát zdravého rozumu

"Jmenuji se Nathan Fielder a gradoval jsem na jedné z nejlepších kanadských obchodních škol s vážně pěknými známkami. Nyní užívám své zkušenosti, abych pomohl drobným podnikatelům v tomhle dravém světě. Tohle je Nathan k vašim službám." Těmito nejistě přeříkávanými slovy a za doprovodu epické trailerové hudby začínaly čtyři série dnes již bezmála kultovní reality TV satiry vznikající mezi lety 2013 a 2017. Zkouška (The Rehearsal) je její neoficiální revival na HBO Max, jenž celou premisu posouvá na rovinu, za jakou by se nemusel stydět Charlie Kaufman. Šestidílná série doku-reality TV by neměla uniknout vaší pozornosti.

Banksyho film o Banksym: Když se punkáči stávají popovými hvězdami
Téma9. 6. 2011
Banksyho film o Banksym: Když se punkáči stávají popovými hvězdami

Film nazvaný Banksy: Exit Through the Gift Shop je rok starý zázrak o věcech kolem street artu od proslulého Banksyho, grafiti writera bez odhalené identity; je v něm mnoho mystifikačních momentů. Do českých kin přišel teprve nedávno. Recenzenti světových médií se intenzivně předháněli ve svých teoriích, jak snímek chápat... Kritik a publicista Benjamin Slavík ho považuje za ironický odraz řady tendencí současného popkulturního světa.

Banksy: Dokumentární? Film? O? Čem?
Téma13. 5. 2011
Banksy: Dokumentární? Film? O? Čem?

Film známého pouličního umělce Banksyho Exit Through The Gift Shop po sobě zanechá hodně otázek, takový byl také záměr autora (autorů). Probírat možné odpovědi je celkem zábavné. Samo sledování filmu už míň.