Matka versus android

50%
Matka versus android
V postapokalyptickém světě, kterým otřásá krvavá vzpoura androidů, se mladá těhotná žena s přítelem zoufale snaží dostat do bezpečí. (Netflix)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Podle recenzí co jsem o filmu četl jsem se docela bál toho co mě čeká. Výsledek byl ale překvapivě uspokojivý a já dostal funkční scifi, která ač to tak po první scéně nevypadá nevsází na akční stránku (za celou dobu snad jen 3 akční scény?) a spíše se soustředí na postavu, kterou ztvárnila opět výborná Moretz. Ta se musí vyrovnat s faktem, že nečekaně otěhotněla a že to jde se světem do prd.... Mother/Android je velmi mrazivou podívanou, která sice neudělá větší díru do světa, ale své fandy si najde.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Co to s mojí Kloujínkou udělali, doprdele? Kde jí to, u všech svatých zase dosrali? To, že mě tahle dívka nadpřirozeně vzrušuje, a když koukám na ledajakou sračku, ve které je obsazovaná, dívám se na to nejvíc přiměřeně a pozitivně, aby film nedostal odpad, ví už každej druhej ztopořený pedofil. Můj pohár ejakulátu se bohužel nepřetekl, takovou krásnou tvář, aby z kamene, ze žuly a pískovce, vytesal snad jen ďábel, takovou moc by jí nikdo nedal, aby byla přitažlivější než nahá Dáda Patrasová ve vaně, což je razantní chyba. Všichni pedouši si pro dnešek, muselo zklamaně vydechnout, že se z Kloí stala už obdařená žena.
Vall.I
Vall.I
52 bodů
7.5
Ukázka toho, že i za málo peněz se dá udělat docela slušný film. A i když nemá nějak inovativní příběh, tak je poutavý a dramatický od začátku až do konce, především díky hereckému výkonu Chloë Grace Moretz. Samotný závěr filmu je dobře propracovaný a zanechá ve vás rozporuplné emoce.

Dodatečné informace

Původní název:
Mother/Android (více)
  • USA Matka versus android
  • USA Mother/Android
Premiéra v ČR:
8. 1. 2022
Distributor:
Hulu/Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch