Sešup

48%
Sešup
Plakát traileru

Billie (Julia Louis-Dreyfusová), Pete (Will Ferrell) a jejich synové jsou právě na terase, když je během idylické lyžařské dovolené v Alpách zasáhne lavina. Ačkoli všichni uniknou bez úhony, Peteovy činy během neštěstí odhalí jeho temnou stránku, která šokuje celou rodinu. Důsledky tohoto okamžiku ovlivní zbytek dovolené a čím více se Pete snaží vyhnout pravdě a vše vysvětlit, tím více jsou Billie a jejich děti nuceni přehodnocovat svůj život a především to, co si myslí o Peteovi jako o manželovi, otci a muži. (HBO Europe)




Pete69
Pete69
29 898 bodů
3
Pro mě naprosto zbytečný film, který mi nic nepřinesl. Nepobavil, ani nepřinesl žádný jiný zážitek. Prázdné dialogy, příběh založený na "zradě" otce při sesuvu laviny.. rozhádaná rodinka.. nic se nedělo, pořád jsem čekal a opravdu, nic se za celou tu dobu nestalo. Ztracených naštěstí "jen" 86 minut.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Vlastně dost zajímavá psychologická studie chování při krizové situaci. To mohla být. Ferrellova (ne)akce vyvolá náležitou reakci u manželky a o tom je vlastně celý film. Jenže to není ani pořádné drama, ani komedie (byť se to o trapné humorné scénky místy snaží - included nadržená recepční či kdo to byl, scénky se spolupracovníkem, nebo mastrubace na záchodě) a v tom je ten problém. Po filmu jsem měl hlavu plnou, ale bylo to jen tou otázkou, kterou film dává - ne filmem samotným. 5/10

Dodatečné informace

Původní název:
Downhill (více)
  • USA Sešup
  • USA Downhill
Premiéra v ČR:
15. 8. 2020
Země původu:
USA
Tržby:
7,55 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Sešup je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch