Hrátky s ohněm

55%
Hrátky s ohněm

Když úzkoprsý velitel Jake Carson (John Cena) přispěchá se svým elitním týmem zkušených hasičů (Keegan-Michael Key, John Leguizamo a Tyler Mane) na záchranu tří sourozenců (Brianna Hildebrandová, Christian Convery a Finley Rose Slaterová) ze spárů ničivého požáru, rychle si uvědomí, že je žádný výcvik nemohl připravit na dosud nejnáročnější práci ze všech – hlídání dětí. Životy, zaměstnání a dokonce i požární sklad hasičů, jimž se nedaří vypátrat rodiče nezbedných ratolestí, se rázem obrátí vzhůru nohama. Záhy zjistí, že děti jsou – stejně jako oheň – divoké a nepředvídatelné. (HBO Europe)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Cenovi jsem poprvé žral roli toho bouchače se smyslem pro humor (Arnie 2.0) a tady mu navíc záda kryjí Leguizamo a K-M Key, takže za mě překvapivě fakt schopná rodinná komedie. A to není málo, protože upřímně tenhle žánr obvykle tak vtipný a bez trapností není. 6.5/10
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Pořád se nemůžu zbavit pocitu, že John Cena zkrátka nepatří do komedií. I přesto že ho to baví a nejspíš bude i zábavnej v reálu. Ta jeho postava a celkový obličej prostě křičí se mnou sranda nebude. Nejspíš i proto mám z takových filmu trošku zvláštní pocity. Ostatní herci jsou výborní a ta komedie funguje, jenže pořád se nemůžu zbavit toho pocitu že John Cena který ještě má hrát v komedii někoho kdo nemá skoro ani špetku humoru a má být neustále vážný, tak je to hrůůůza.

Dodatečné informace

Původní název:
Playing with Fire (více)
  • USA Hrátky s ohněm
  • USA Playing with Fire
Premiéra v ČR:
31. 5. 2019
Země původu:
USA
Rozpočet:
29,9 mil. USD
Tržby:
69,41 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Hrátky s ohněm je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch