The Morning Show

79%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
7
Něco podobného letos zkouší TV Prima, jmenuje se to Dobré zprávy, ale vlastně nějak nepochopili, že kromě toho, že tenhle seriál z dílny Apple TV+ měl kromě zasazení do televizního prostředí i co říct k aktuálním tématům (a samozřejmě asi milion dalších věcí).. Seriálová podívaná třeba i o kauze #MeToo, okno ale taky o náhledu do fungovaní každodenních ranních relací... /1. série/ --- Silná aktuální témata, která se přímo protkávají s osudy ústředních postav. Geniální Billy Crudup a od prvního do posledního dílu výborně napsaná podívaná, která sice nemá konstatně silnou kvalitu, ale přesto je nejlepším pohledem do problematiky genderů, jakou jsem kdy viděl. /2. série/ --- Vypočítavě nastavená kaše, která postrádá původní drive a chytlavá témata. Snaha být aktuální znamená zpracovávat Covid, a to nemám zájem sledovat ani s ročním zpožděním. Odbyté rozvoje postav, jednoznačně hůře vypointované dějové linky. Aneb když chytrák dělá hlupaká, tedy půjde mu to ale když se v tom moc rochní, je to nakonec stejně trapné. Tohle už není ani zdaleka taková podívaná. 1.serie - 75%. 2. serie - 60%.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
6
Prvá séria ma bavila, ale v druhej sa nejako vytratila tá iskra. Keď si človek uvedomí, že vlastne pozerá seriál o Teleráne, na pozadí ktorého sa dejú intrigy. No kdeže, ja ráno tak skoro nevstávam. :-P
ZaS
ZaS
632 bodů
6
Seriál na téma MeToo, který je svým tématem zjevně určený američanům. Pro zbytek světa jsou některé pasáže jen těžko pochopitelné. Co je ale dobře popsané je rivalita lidí, kterým se podařilo protlačit na vrchol showbusinessu.