Leo Da Vinci: Mise Mona Lisa

49%
Leo Da Vinci: Mise Mona Lisa
Plakát traileru

Leonardo je kreativní odvážný chlapec, který svými vynálezy neustále překonává zákony fyziky. Při jejich testování v praxi mu trpělivě pomáhají věrný kamarád Lorenzo a Leova tajná láska Lisa. Když však požár zničí všechen majetek Lisina otce, vydává se Leo s přáteli na tajemný ostrov hledat ztracený poklad, jímž by uhradil vzniklé dluhy. Leo ale není jediný, kdo věří, že s použitím svých jedinečných vynálezů dokáže poklad najít, a tak se postupně odkrývá příběh plný překvapení, dobrodružství a zejména vynalézavosti. (JuniorFest)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
U evropských animáku je to těžké. Nedisponují totiž takovým obřím rozpočtem a na výsledku je to znát. Animace je takové nezajímavá a nemoderní. Zachránit to tak může akorát příběh, který musí být top, aby film dokázal přilákat diváky. To se bohužel nestalo a podle místního hodnocení je t tuplem zřejmé.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
3.5
Horší animák, ale děti by mohl potěšit. Dětská animace i příběh.. bohužel animace je špatná, postavy nemají mimiku a působí strašně strnule.. pohyb postav to samé. Příběh Leonarda Da Vinci.. snad jen pro těch pár vynálezů, jinak je to podprůměrný dobrodružný animák, který dospělé populaci nelze doporučit.

Dodatečné informace

Původní název:
Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa (více)
  • Itálie Leo Da Vinci: Mise Mona Lisa
  • Itálie Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa
Premiéra v ČR:
16. 4. 2019
Země původu:
Itálie
Přístupnost:
7+
Čeština:
Leo Da Vinci: Mise Mona Lisa je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch