Status Update

62%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Normálně takové typy filmů nevyhledávám, ale námět se mi zdál zajímavý,tak proč to neshlédnout. Ono i těch 106 minut se mi na začátku zdálo hodně, ale po skončení jsem si říkal, že bych ještě pár minut klidně přihodil. Značnou zásluhu na tom nese hlavně výborný casting. Právě herci odvedli polovinu práce. Sám jsem byl také překvapen kolik vtipných a úsměvných scén ve snímku je. Vůbec jsem se nenudil a to je pro mne hlavní.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Další kouzelná fantas magorie ze středoškolského prostředí, kde tak jako obvykle vidíme týpka co začne žárlit na úspěšné a tak se chce za pomocí kouzelné appky, ať to spadá do dnešního ''trendu'' , stane on tím populárním aby zjistil, že se změnil v naprosté monstrum a na poslední chvíli všechno zachrání. Bože proč.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
5.5
Je snadné natočit romantický film o krásném chlapci obklopeném krásnými dívkami. Ale potenciál nápadu je totálně zabitý. Kdyby dal tvůrce aplikaci do rukou jeho otylého kamaráda, mohla z toho být nejen super komedie, ale také možná bezva pointa. Takhle je film placatý a zbytečný. Je to škoda, protože teenagerských filmů je poslední dobou jako šafránu.