Maturita duchů

62%
Maturita duchů
Maturita duchů

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama.(oficiální text distributora)


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Mno,nebylo to tak zlé jak jsem čekal. Minulý počin Javiera Ruize mě totiž nijak nepřesvědčil o jeho režisérském umu a i proto jsem byl k tomuto filmu docela skeptický. V rámci možností se jednalo o příjemnou duchařskou komedii,která rozhodně neudělá díru do světa,ale na zaplácnutí víkendového podvečera to bohatě stačilo.
sugi
752 bodů
9
… po shlédnutí Maturity duchů jsem byl příjemně překvapen …. nakonec s toho vylezla příjemná komedie , u které se i zasmějete , ale i slzu můžete ukápnout …. film neobsahuje trapné až vulgární skeče amerických komedií , prostě jen dobrá komedie evropského typu ...

Dodatečné informace

Původní název:
Promoción fantasma (více)
  • Španělsko Maturita duchů
  • Španělsko Promoción fantasma
Země původu:
Španělsko
Ocenění:
Žádná ocenění