The Man from Earth: Holocene

51%
The Man from Earth: Holocene
Plakát traileru
Čtrnáct tisíc let starý "Pozemšťan" John Oldman (David Lee Smith) nyní vyučuje v severní Kalifornii. Nejenže začíná konečně stárnout, ale čtyřem jeho studentům se podařilo odhalit jeho největší tajemství. To staví jeho život do vážného ohrožení a může mít za následek rozvrácení světově nejznámějšího náboženství.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Úspěch prvního filmu se nepodařilo zopakovat a vlastně vůbec nechápu proč tohle pokračování vzniklo. To kouzlo,které se v Pozemšťanovi ukrývalo zcela vyprchalo a navíc se tento díl vydal zcela jiným směrem. Zatímco prvnímu dílu stačila jedna místnost plná vzdělanců,kteří konverzovali o životě,tak druhý díl se rozhodl zaměřit na studenty,kteří chtějí odhalit pravdu o jejich učiteli. Jako celek to působí velmi nesourodě a spousta věcí není pořádně dořešeno. Ztráta času to pro mne sice není,ale to zklamání je prostě obrovské.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Zbytečné pokračování kultovní jedničky. Děj se moc neposouvá, takže místo vzdělaných profesorů je tady čtverka chytrých studentů, kteří chtějí po Johnovi pravdu. Otevřené vrátka, o kterých mluvil režisér na konci filmu, se mi už vůbec nelíbí.

Dodatečné informace

Původní název:
The Man from Earth: Holocene (více)
  • USA The Man from Earth: Holocene
  • USA Pozemšťan - Holocene
  • USA Человек с Земли: Голоцен
Premiéra v ČR:
15. 3. 2024
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce The Man from Earth: Holocene