Kazišuci

55%
Kazišuci

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (Cinemart)




Recenze: Kazišuci

Kinobox.cz
40%

Kazišuci sice nejsou vyložený teror, ale nejsou zajímaví vůbec ničím, kromě toho mírně netradičního obsazení děvčat místo chlapců.

Kinobox.cz
43%

Snímek je vlastně sousled různých gagů a epizodních anekdot, které ale většinou jen podtrhují nesympatičnost toho ústředního páru rodičů. Které sledujeme, jak honí své děti po dálnici, sledují je přískoky v keřích, vloupávají se do domu jiných rodičů, zdemolují několik aut a ano, dojde i na náhodné mačkání cizích varlat a anální sondu.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Kazišuci nejsou vyloženě špatným snímkem,ale název sliboval přece jen zábavnější podívanou než tu kterou jsem nakonec dostal. Kay Cannon se očividně snažila servírovat jednu vtipnější scénu než druhou,ale po celý snímek jsem se upřímně zasmál snad jen dvakrát a to díky Johnu Cenovi,který má podle mne slušně našlápnuto konkurovat The Rockovi,kterého je teď všude plno. Bohužel je to celé příliš průměrné a 102 minut bylo až příliš velkou porcí s kterou si Cannon prostě nedokázala poradit.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Naprostá blamáž, vybrat americkou komedii, natočenou v posledních letech, která by měla kvalitu, je opravdový oříšek. Tyto sériově vyráběné komedie plné kýče a jasně předvídatelných scén zaplavily trh a je to opravdu cesta do pekel. 45% za scénu z pitím piva zadkem :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Smál jsem se celou dobu, to nemohu říct. Bylo mi většinu času za všechny zúčastněné fakt trapně.


Dodatečné informace

Původní název:
Blockers (více)
  • USA Kazišuci
  • USA Blockers
Premiéra v ČR:
26. 4. 2018
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
21 mil. USD
Tržby:
94,02 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Kazišuci je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch