Vražda na jachtě

57%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6.5
Celkem slušná komedie. Samozřejmě příběh tuctový, ale párek komediálních herců zažil spoustu zábavných situací a hlášek je v této komedii nespočítaně. Na Adamovi Sandlerovi bylo vidět, že si roli užívá. Pohodová bláznivá komedie, která mě nejednou rozesmála. 65%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Zase to dojíždí na tunu nefungujících gagů a nucených hlášek (poměr klasika 1 dobrá na 2-3 letící mimo) a tak z toho všeho nakonec zůstává pocit, že si Sandler a Aniston hlavně užili prima dovču v Evropě.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Nefungující jako komedie, nefungující jako detektivka a už vůbec nefungující jako parodie na detektivky. Vždy boží Jennifer Aniston to táhne nahoru co to jde, Adam Sandler mě ale štval jako nikdy předtím. Celkem pobavil John Kani, po dlouhý době opět dorazil Terrence Stamp a Luke Evans je sympaťák. Moc zbylejch kladů ale nenacházím a Netflix dodává další podprůměrný snímek, který má štěstí v tom, že šel rovnou na streamovací službu, protože by v normální distribuci snad normálně neměl šanci uspět. Sandlerovy komedie mě dřív vždy zvládli alespoň trochu pobavit, od přechodu na Netflix už to ale zárukou není a chybí mi starý Sandler, který mě dokázal bavit nejen v animované HotelTransylvániovské podobě....
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
Vtipne to nie je vobec, ale aspon to nie je urazajuce ako predchadzajuce netflixovske sandlerovky...
Toren
Toren
5 165 bodů
4
4/10. Mdlý, spíš nevtipný, než vtipný a téměř nevyužitý detektivní potenciál k tomu. Kde jsou doby, kdy Sander točil jednu pecku za druhou? Znudění jde mimochodem poznat na celém castingu a fakt nechápu, že z toho tvůrci nevymáčkli víc. Škoda. Více: https://www.youtube.com/watch?v=hm3urcHnZxA
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Komedie s Sandlerem nemám moc v lásce, nic méně někdy člověk chce vypnou a odreagovat se, zasmát se naprosté hlouposti, ale zároveň aby to nebylo úplně hloupé. Takový pocit jsem měl právě z této komedi. Jasně komedií s detektivní tématikou máme spousty a mnohem lepší, i přesto se i tahle nemusí nijak stydět. Filmy nemusí pokaždé perfektně oslnit, hlavně aby totálně nepohořel. A to se tomuto filmu dle mého povedlo, příjemný průměr.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
6
Takový film na oddech nebo jako kulisa. Čekala jsem uplný propadák, ale ve finále se na to dalo docela koukat.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
4
Už je to nějaký týden, co Sandler podepsal a záhajil spolupráci s Netflixem. Slíbili nám, že Sandlerovky budou ještě víc odvázanější a lepší než doposud byly. A to byla doposud zasraná lež, a zatím nám tu jen přinesli "Šest odvázaných jelit z divokého análu", a dlouze nudnou píčovinu Sandyho Wexlera. Hlavní dvojice Sandler a Aniston jsou nadpřirozený košťata a burani. Postupem času, kdy je o trochu víc spoznáme, jsou na tý fázi, že nemáte chuť si vypíchat oči. Rovnou vám řeknu, nejde o žádný zázrak, ale jde to. Humorem se sice šetřilo, pár flákot tam určitě jsou, ale mě to spíš přišlo zoufalé hlásání do temnoty. Herci v rámci možnostech, byly přijatelný a film rychle uteče. Jennifer snad podle mě niidy nezestárne, a pořád bude skvělá kočka. Sandler s knírkem, vypadá jak nějaká porno parodie s Magnumem.
Edward
Edward
2 481 bodů
5
5/10
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
6
LIDL discount verze Vraždy v Orient expresu, která se snaží být komedií - je tam Adam Sandler, takže to tak i vypadá.