Vicious

81%
Vicious
Vicious
Příběh stárnoucích partnerů Freddieho a Stuarta, kteří spolu žijí v malém bytě v Covent Garden skoro padesát let. Když se poprvé potkali, Freddie byl nadějný herec a Stuart barman, ale jejich kariéry jsou nyní již minulostí a jejich život sestává z čtení knih, venčení psa a haštěření se. Jejich nejlepší kamarádkou je Violet. Mladá srdcem, s vytříbeným smyslem pro humor, která je vždy po ruce, aby uklidnila přestřelky mezi Freddiem a Stuartem. Avšak život všech otočí naruby příjezd mladého Ashe, jenž se stane jejich novým sousedem z horního patra.



Režie:
Scénář:

hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Obsazení nalákalo a zdejší (převážně) nadšení nelhalo. Další britská seriálová pecka s dvěmi hereckými ikonami, kterým to vzájemné hláškování fakt sekne. 9/10
RolandBones
RolandBones
3 583 bodů
9
Úžasný sitcom,s Ianem McKellenem a Derekem Jacobim v hlavních rolích dělá z tohoto nezapomenutelnou komedii.Už hodně dlouhou dobu jsem se u žádného jiněho seriálu tolik nenasmál.Slovní přestřelky těch dvou jsou vybroušené k naprosté dokonalosti a hlavně McKellen dokáže i nadávku podat odzbrojujícím způsobem.Navíc kde jinde uvidíte tyto dvě herecké legendy tancovat na písničku od Kashy. PS:Cameo Judi Dench v šestém díle nemělo chybu.
Lily-Rose666
79 bodů
9.5
Rozhodně jeden z nejvtipnější sitcomů vůbec!!! Myslím, že o obsazení nemá smysl se tu moc rozepisovat, dvojce McKellen-Jacobi funguje úžasně, madame Maxime hází jednu perlu za druhou a velšský přízvuk Iwana Rhoena je neodolatelný. Občas to sice zavání šablonovitostí, vtípky nejsou zase tak originální a občas se opakují, ale to mi nevadí,protože ti herci(hlavně McKellen) dokážou i sebevětší kravinu prodat tak, že brečíte smíchy.

Dodatečné informace

Původní název:
Vicious (více)
  • Velká Británie Vicious
  • Velká Británie To skarpe tunger
  • Velká Británie Vicious Old Queens
  • Velká Británie Грешники
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění