Pravdivý příběh

61%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Nudné. Hill a Franco se snaží a člověk jim i po chvilce ty vážné role věří, ale ten příběh je prostě dost nezáživný. Nebo spíš nezajímavě natočený.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
V podstatě těžko říct, co se na tomhle filmu podělalo. Herci jsou dobří, příběh je zajímavý, ale podtrhává tomu nohy režisér tím, že tomu nic nepřidává. Je to v podstatě průměrně zajímavá konverzačka, která mohla být klidně o polovinu kratší a vůbec nic by se nezměnilo a to asi není úplně dobrá vizitka.
Toren
Toren
5 175 bodů
8
7/10. Rozhodně nejde o nic převratného, ovšem to u příběhů podle skutečných událostí netřeba. Hillovi vážnější role svědčí, Franco pak utáhne cokoliv, takže i přesto, že mám hlavně ve druhé polovině fimu krapet problém s interpretací hlavních motivů, musí se nechat, že šlo o slušný překvápko. Za mě palec nahoru.
Pajmen
1 204 bodů
3
Na první pohled velice zajímavá zápletka. Začátek není špatný, ale pak se až do konce nic moc neděje. Tím mám na mysli, že kdyby došlo ke zkrácení stopáže, vůbec by tomu neuškodili. Film nemá jasné vyústění a poselství v sobě už vůbec neobsahuje. Na drama podle skutečné události je to pro mě málo.