Pomoc!

71%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jedna velká zásadní výtka, která se kupodivu netýká šíleného děje (ten bych s přimhouřením obou očí přežil), ale boužel samoúčelnosti songů, které jsou do filmu násilně vpraveny a jsou tam vlastně zbytečně, protože v kontextu děje nedávají vůbec žádný smysl. Oproti Hard Day´s Night velký krok zpátky. 4.5/10
Ombak_Penari
2 764 bodů
7.5
Nic na plat, prostě anglický humor je jeden z nejlepších na světě a v podání Beatles to platí dvojnásob. Film samozřejmě těží především z tehdejší popularity Brouků a nehraje si na žádné filmové superdílo, ale vtipnost se mu rozhodně nedá upřít ani po těch letech. Ostatní protagonisté mimo ústřední čtveřici také odvedli dobrou práci a podle mě je to naopak nejlepší "bítlsácký" film. O dobré hudbě ve filmu asi ani nemusím mluvit. Takže doporučuji.
miza
miza
2 336 bodů
8
Brouci a jejich fanatické faninky,plné sály a k tomu slavné hity.
mattesak
1 205 bodů
8
Po předchozím Perném Dni trochu zklamání. Od Help! jsem čekal něco jako jeho pokračování, prvotřídní zábavu s Beatles. Tohle bylo takové s nimi a bez nich. V prvním filmu bych si troufnul říct, že kluci hráli sami sebe v té nejpřirozenější podobě, tady už přehrávali. Děj byl utahaný a nudný. V některých částech jsem se přistihl, jak sleduju čas do skončení filmu. Ano, zasmál jsem se, ale ne jak jsem čekal. V komentářích jsem se dočetl cosi o srovnání s Monty Pythony. Musím se přiznat, že jsem si na ně taky vzpomněl a to v části s pěním Ódy na radost. Zkrátka to pro mne byl průměrný filmový zážitek. Dávám čtyři hvězdy, ale cítím to na 3 - to mi však láska k The Beatles nedovolí.
Smazaný uživatel
0 bodů
8
Jako komedie celkem super, i když trošku bláznivé, ale jako film s Beatles o hodně horší než předešlý Perný den.